Penjador sèrie Hydro fix.

MM0249

Penjador metàl·lic d'aspecte industrial inspirat en les canonades hidràuliques, molt original per a botigues de roba texana i informal. unes de mesures d'1 metre de llarg per 1,5 metres d'alt i 40 cm d'ample. Aquest penjador podem fabricar-lo a la mida que necessitis. Posa't en contacte per a més informació.

Més detalls

Lliurament en 24 hores

89,48 € amb impostos

Més informació

Penjador de roba fabricada amb acer galvanitzat tubs de 28 mm de diàmetre i peces unides per ferro colat que fixen mitjançant cargols de pressure el que li permet muntar i desmuntar fàcilment el penjador. Incorpora 4 rodes robustes que faciliten la seva desplaçament pecat només esforç encara plena càrrega. Molt resistent i gran capacitat. Aquesta disposició del penjador encaixa perfectament amb la decoració d'estil industrial per a botigues i  prestatges.

eKomi Reviews

Opiniones

Por el 23 Dec 2017 (Penjador sèrie Hydro fix.) :
(5/5
El cliente ha calificado el producto pero no ha redactado una opinión, o la misma se encuentra a la espera de ser moderada
Por el 11 Nov 2016 (Penjador sèrie Hydro fix.) :
(5/5

Por el 01 May 2016 (Penjador sèrie Hydro fix.) :
(5/5

El perchero está muy bien.

El perchero está muy bien. He tenido un problema con el pedido de las perchas. Las pego con urgencia para un traslado de ropa hace ya más de una semana. Quedaron en enviármelas al día siguiente y todavía no las he recibido.

Por el 10 Feb 2015 (Penjador sèrie Hydro fix.) :
(5/5

¡Todo perfecto!.

¡Todo perfecto!. El servicio, el envío y el producto. Sin duda, repetiré.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: